El Sona 9 arriba a Enderrock TV

La secció del programa de l'Illa de Robinson dedica un espai al concurs de bandes emergents

| 08/09/2014 a les 11:00h

El Punt Avui Televisió engega uns dies d'actuacions especials en els quals els deu grups semifinalistes del concurs Sona 9 seran els convidats d'Enderrock TV. Aquesta setmana visiten l'Illa de Robinson Saint TropezNuri Total, Ian SalaPink Poni.
Ian Sala Foto: Carles Rodríguez

Avui dilluns visita el plató Saint Tropez, una banda de power pop de Sant Feliu de Guíxols enamorada de les guitarres potents i les melodies lluminoses. Són un grup divers i eclèctic pel que fa a gustos musicals, però si alguna cosa tenen en comú els seus membres és que els agrada el rock per damunt de tot. Avui vindran en petit comitè (dues guitarres i veu) i hauran de demostrar la seva força de directe tot interpretant el tema "Caramels i serpentines".
Dimarts 9 serà el torn de Nuri Total, una grup d'allò més polifacètic que cuida la cançó d'autor amb un estil personal. Fan cançons plenes de sarcasme, ironia i humor visceral barrejades amb clown i claqué, un curiós espectacle que ja s'intueix àcid gràcies al títol de la cançó que tocaran: "El putu motivat".
Dimecres no hi haurà música en directe al programa, ja que L'Illa de Robinson tindrà una edició especial amb motiu de les primeres celebracions de la diada nacional, però després d'aquest breu descans el dimecres, dijous 11 s'hi deixarà escoltar el country-folk de pa de pagès d'Ian Sala. Ens presentarà la "Família de Can Brigola" per cloure la diada Nacional de Catalunya. Armat amb la seva veu i una guitarra, Sala s'inspira en l'actitud dels anys seixanta: fer molt amb molt poc.
Tancarà la setmana Pink Poni, un grup que aposta per fer un pop d'autor fora de l'habitual. Interpretaran "43 vermells", cançó que, com totes les del seu repertori, busca transmetre emocions, cercar sencacions i explicar una bona història.
Arxivat a: Enderrock