Fundación Tony Manero estrena disc

'Superficial' estarà disponible el 23 de setembre

| 13/09/2014 a les 07:00h

La Fundación Tony Manero tancarà el setembre amb nou disc sota el braç. La banda de funk i soul estrenarà el 23 de setembre Superficial (Music Bus, 2014), el mateix dia que tenen programat un concert al Parc del Fòrum en el marc de les Festes de la Mercè.
Fundación Tony Malero Foto: Arxiu Enderrock

Superficial (Music Bus, 2014), el cinquè àlbum d'estudi de la banda barcelonina, és un disc pensat per fer-los mostrar un cop més la seva faceta més divertida. Amb ell tornen a posar sobre la taula els sons disco dels 80 i els ritmes electrofunk que els han acmpanyat sempre. Des del 8 de setembre es pot escoltar a iTunes l'avançament de dos dels deu temes que tindrà el nou disc.
El llançament del nou àlbum de la Fundación Tony Manero el 23 de setembre coincideix amb el dia del concert de presentació que el grup oferirà a la capital catalana en el marc de les Festes de la Mercè. Es podrà comprovar com sona Superficial (Music Bus, 2014) en el seguit de concerts que el grup té programats arreu de l'Estat espanyol: seran al Mercat de Música Viva de Vic (19 de setembre), Bilbao (20 de setembre), el Prat de Llobregat (26 de setembre), Saragossa (3 d'octubre) i Lleida (18 d'octubre).
Arxivat a: Enderrock