Anna Roig s'estrena al MMVV

A l'EDR 36 ens avancem a la cita de Vic amb les estrenes de Toni Xuclà i Marc Parrot

| 09/09/2014 a les 12:01h

L'EDR 36 arriba carregat d'estrenes: t'avancem com sonaran els nous discos d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Marc Parrot i Toni Xuclà, estrenem el nou clip de Wom, et mostrem un fragment de l'actuació de Meritxell Gené dins el documental Bon cop de falç i t'ensenyem dues mostres audiovisuals ben diferenciades del Canet Rock –el nou videoclip de Gerard Quintana i el documental La Rulot–. A més de la guia musical de l'11 de setembre, les novetats discogràfiques, videoclips...

 
La cançó "Gare de Metz" obrirà el disc Un pas i neu i un pas (Satélite K), la tercera referència discogràfica d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien. La banda del Penedès encapçala l'EDR 36: a més de l'estrena d'aquesta cançó, parlem amb Anna Roig sobre la nova remesa de temes, que presentarà en directe la setmana vinent dins el Mercat de Música Viva de Vic. També estrenaran a Vic Toni Xuclà i Marc Parrot. Ells també avancen a EDR un tastet dels seus propers discos, i del directe que oferiran a la capital d'Osona.

La doble cara del Canet Rock
Aquesta setmana us proposem reviure el Canet Rock a través de dues estrenes ben diferents: per una banda, el videoclip que Gerard Quintana va gravar durant el festival. Per l'altra, els 20 minuts de documental de Francesc Bellmunt enregistrats dins 'La Rulot' amb el públic com a gran protagonista.

Bon cop de falç
Avui a les 23.10 h s'emet a TV3 el documental sobre l'himne "Els segadors". A EDR desgranem la faceta musical del documental i estrenem una petita peça audiovisual que vol ser un tastet de la cançó que Meritxell Gené canta dins el film.

Preparats per la Diada
Repassem les actuacions musicals que faran de la jornada de demà una cita amb moltes bandes sonores: la periodista Sandra Tello ha esbrinat a quins trams se situaran els nostres músics, les cançons i videoclips que s'han gestat amb motiu de la V (De Calaix, Faèrica) i també en quins espais hi haurà actuacions en directe.

Els festivals Acústica i Altaveu són els protagonistes de la secció 'Des de l'objectiu', a càrrec de Xavier Mercadé. A la secció de discos, Xavier Baró, Miquela Lladó, Lluís El Sifoner, Bitter, Tauntaun i Història de Catalunya amb cançons (Picap, 2014) en són protagonistes, mentre que l'estrena del videoclip "Are You Gonna Go My Way" del trio Wom enceta la secció audiovisual, on també trobareu Els Catarres, Sanjosex, Jordi CalvetAmbäukatunàbia.
Arxivat a: Enderrock