L'Apolo busca bales perdudes

La inscripció a la batalla de bandes ja està oberta

| 12/09/2014 a les 07:00h

El Bala Perduda de la sala Apolo ha obert convocatòria a nous talents que vulguin provar l'escenari de La [2] i optar al Primavera Sound 2015, a més d'enregistrar un elapé.


La batalla de bandes que organitza la sala Apolo engega una nova edició. La inscripció al Bala Perduda, "que no renega de cap estil" i que se celebra a la sala durant la temporada de tardor-hivern, romandrà oberta fins al 20 d'octubre. Un cop rebudes totes les propostes, es triaran 18 grups que es batran de tres en tres en els concerts Bala Perduda. El guanyador de cada ronda passarà directament a participar a la gran final.
El gran premi de la nit serà tocar a l’escenari PrimaveraPro del festival Primavera Sound 2015 i gravar un àlbum de la mà de Barcelona Music Experience. El guanyador de la passada edició del concurs va ser el grup de punk-rock-garatge The Saurs, que tocarà al retorn del Primavera Club. Els segons classificats van ser els també barcelonins Bartleby, i els tercers, la banda liderada per l'australià Etienne Mamo, Dead Parties.
Arxivat a: Enderrock