El Gran Teatre del Liceu acull un concert solidari el dia de la Mercè

Amb Maria del Mar Bonet, Moncho, The Gospel Viu Choir, Blaumut i Andreu Rifé

| 17/09/2014 a les 06:59h

El Gran Teatre del Liceu acull la Gala solidària promoguda pel Club de Caldes de Montbui de Rotary International '100 àpats per als nostres nens'. L'acte tindrà lloc el 24 de setembre a les 20.30 h, i pretén recaptar fons per a l'Aliança Humanitària per a l'alimentació infantil a favor de les famílies en risc d'exclusió social.
Blaumut Foto: Arxiu Enderrock

El Gran Teatre del Liceu acollirà el proper dia de la Mercè, el 24 de setembre, una gala solidària que pretén recaptar fons per a un projecte solidari. La recaptació de l'acte, que es presenta amb el lema '100 àpats per als nostres nens', es destinarà a l'Aliança Humanitària per a l'alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya, que pretén proporcionar ajuts alimentaris als nens i nenes que no tenen garantida una alimentació saludable i equilibrada a causa de la situació socioeconòmica de les seves famílies. L'esdeveniment, promogut pel Club de Caldes de Montbui - Cingles de Bertí de Rotary International, forma part de la programació festiva de la ciutat.
Els padrins artístics de l'acte seran el cantant de boleros barceloní Moncho, l'artista mallorquina Maria del Mar Bonet, el grup revelació d'estil folk dels últims anys, Blaumut, el polifacètic Andreu Rifé i The Gospel Vou Choir amb el seu potent directe.
Arxivat a: Enderrock