Un piromusical de clàssics populars

L'espectacle també servirà com a clausura als actes del Tricentenari

| 16/09/2014 a les 15:00h

L'espectacle Piromusical de la Mercè que cada any dóna per tancades les festes tindrà aquest 2014 una nova funció: donar per clausurats els actes de commemoració del Tricentenari. El xou dirigit per Lluís Danés, amb banda sonora original de Xavi Lloses, rep el nom El somni d'un gegant i s'hi podrà escoltar versions dels clàssics populars catalans.
 Xavi Lloses Foto: Arxiu Xavi Lloses

El Piromusical de la Mercè 2014 anirà a càrrec de Lluís Danés: serà l'espectacle que clausurarà la celebració del Tricentenari 1714-2014. La proposta artística combinarà foc, projeccions audiovisuals i elements escènics sota la direcció de Lluís Danés. L'espectacle, que portarà el títol El somni d'un gegant, es realitzarà el dimecres 24 de setembre a les fonts de Montjuïc, tindrà una durada de 30 minuts i serà transmès en directe per TV3.
Xavi Lloses
ha compost una banda sonora original on es podran reconèixer versions dels clàssics populars catalans interpretats per Bikimel, Xavier Sabata, Adrià Bauzó, Oriol Aymat i el mateix Lloses. El text de l'espectacle és obra del periodista i historiador Toni Soler, mentre que el narrador és l'actor Lluís Soler. L'audiovisual farà un repàs als darrers 300 anys de la nostra història a través dels somnis de figures cabdals com Gaudí, Pau Casals, Dalí, Miró, etc. i acabarà amb un homenatge final a la nostra llengua.
Arxivat a: Enderrock