Cançó per cançó, per Marc Parrot

Avui es presenta el nou disc 'Sortir per la finestra'

| 19/09/2014 a les 06:59h

Al MMVV avui es podrà escoltar Sortir per la finestra (Música Global, 2014), el nou disc de Marc Parrot. Així parla de cadascuna de les cançons que surten per la finestra:


1. "Màgia": "Me la va inspirar un film de sèrie B. Una mare, molt ben interpretada per Jessica Lange, feia la vida impossible a la seva jove fins a arribar gairebé a prendre-li el fill i matar-la. Estava enamorada del seu fill".
 
2. "Llum intermitent": "És una cançó molt vital. Parla de tirar endavant acceptant la incertesa com a companya de viatge. Electricitat incontrolable".
 
3. "El lladre de somnis": "Tothom més o menys acaba pervertint els seus somnis. Aquesta cançó ironitza sobre els models d'èxit, siguin quins siguin".
 
4. "Sortir per la finestra": "L'escapada alliberadora, ja sigui mentalment a través de la vista i la imaginació, o literalment com ho fan els lladres, els suïcides, els curiosos o els bromistes amb ganes de risc".
 
5. "Aire fresc": "És una de les poques cançons amb lletra descriptiva que he enregistrat. Explica les sensacions de quan vaig arribar a Hong Kong".
 
6. "Àrid": "Dibuixa un paisatge poètic i depressiu".
 
7. "Primera cita": "Explica, en to de comèdia, la típica primera cita concertada a través d'una web de contactes. Em va inspirar l'experiència d'un amic proper que es troba sovint en aquestes situacions".
 
8. "Rosa d'octubre": "Una flor delicada com una rosa que neix fora de temps, desafiant els elements, és el punt de partida per crear un personatge misteriós i poètic".
 
9. "Un pla perfecte": "Parla d'estar en pau amb tu mateix i amb l'entorn. Quan ho estàs, encaixes positivament el que et passa".
 
10. "Ara ja ho sé": "La majoria de les coses que sé són morralla. Ben ordenades, però, em fan somriure. És un rock clàssic tocat per uns quants músics que ja som una mica 'clàssics'".
 
11. "Pell": "Quan has oblidat l'origen d'un record, aquest i l'emoció que et porta t'agafen per sorpresa".
 
12. "El Volvo blau de segona mà": "Un objecte usat amaga una altra vida. La d'aquest cotxe em va inspirar la cançó. Té telèfon i seients de pell!".  

 Marc Parrot Foto: Arxiu Enderrock
Arxivat a: Enderrock, mmvv, marc, parrot