El MMVV i la Mercè encapçalen l'agenda

Concerts que no et pots perdre aquest cap de setmana

| 18/09/2014 a les 15:00h

Els PetsManel i Joana Serrat al Mercat de Música Viva de Vic, Germà Negre, MishimaAspencat a la Mercè, Els Amics de les Arts al cicle EnciSAT! i les semifinals del Sona 9. Vols saber quines són les cites imprescindibles d'aquesta setmana? Pots consultar la llista completa a l'agenda d'enderrock.cat.
 Manel Foto: Arxiu Manel

Un total de 65 concerts de la millor música nacional convertiran el Mercat de Música VIva de Vic en la capital de la música catalana i europea. Del dijous 18 al diumenge 21 de setembre desfilaran pels escenaris vigatans grups de la talla d' Els Pets i Manel (tots dos en un dels darrers concerts de les seves respectives gires), Joana Serrat i Joan Colomo . Altres artistes vénen amb nous àlbums sota el braç. És el cas de The Mamzelles , Pau Vallvé , Marc Parrot , Toni Xuclà i Anna Roig i l'Ombre de ton Chien . També es podrà gaudir de propostes úniques, com les de Roger Mas i Benjamim Taubkin i Xavi Lloses i concerts d'allò més ballables de la mà de F undación Tony Manero , Los Mambo Jambo i Rapsuklei & The Flow Fanatics.
Pel que fa a la Mercè, les festes engeguen divendres 19 amb les actuacions de La iaia , Fuel Fandango i Projecte Mut . Ells seran els encarregats d'inaugurar uns escenaris pels quals desfilaran en els pròxims dies Manel , Txarango , La Troba Kung-Fú , La Pegatina , Aspencat , Buhos i molts més. A més a més, dissabte 20 tindrà lloc l'esperadíssim concert a l'Antiga Fàbrica Damm, amb Klaxons , Mishima i Coriolà com a protagonistes.

La manera de no perdre't res
Pots consultar el dia, l'hora i el lloc de cada actuació a l' agenda d' enderrock.cat per assabentar-te de tots els concerts que es vagin anunciant. És la millor manera de saber quan actua el teu artista preferit, a més d'una via per descobrir tota la oferta musical que s'amaga al llarg del territori.
Arxivat a: Enderrock