Mishima esclata

Amb Klaxons i Coriolà van tornar a omplir l'escenari de l'Antiga Fàbrica Damm

| 22/09/2014 a les 13:17h

Ja hem publicat la galeria fotogràfica del concert a l'Antiga Fàbrica Damm a les Festes de la Mercè: Coriolà van ser els encarregats de la difícil tasca d'estrenar l'escenari quan encara no s'havia fet fosc. Al mateix espai, una estona més tard Mishima van demostrar la magnitud de la seva trajectòria en un concert extraordinari, i per acabar els britànics Klaxons van posar el toc internacional a la nit.
 Mishima a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Damm Foto: Xavier Mercadè

Un any més la cantonada entre el carrer Rosselló amb el carrer Cartagena, en plena dreta de l'Eixamble barceloní, va tornar a ser l'epicentre d'un dels concerts més multitudinaris de les Festes de la Mercè. Un públic variat de totes les edats es van donar cita amb un triple cartell de plena actualitat.
A Coriolà els va tocar la ingrata tasca d'obrir foc a primera hora de la tarda, però la banda de Carles Chacón va convèncer amb les cançons del seu disc de presentació,  El debut (LAB Records/Warner, 2013), i amb versions com l'"A New England" de Billy Bragg o "Everybody's Talkin'" de Harry Nilson
Mishima ho van tenir més fàcil, perquè ja fa uns quants mesos que fan gira amb les cançons de L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music Spain), i a l'escenari el grup capitanejat per David Carabén es va mostrar segur i decidit amb un repertori sense gaires esquerdes.
Els britànics Klaxons ja fa anys que intenten convèncer amb el seu projecte de pop etiquetat com a new rave. Venien amb el disc Love Frequency (Modular Recordings, 2014) i van fer pujar l'electricitat de la nit. Malauradament i incomprensiblement no van permetre que el seu espectacle fos fotografiat pels professionals ni enregistrat per la televisió, per tant les fotografies de la galeria que trobareu d'ells corresponen a les proves de so que van fer a mitja tarda.


Arxivat a: Enderrock, mishima, coriolà, klaxons, damm, bam