Orxata s'acomiada dels escenaris

La Troba Kung-Fú, La Pegatina i el FIMPT, a l'agenda del cap de setmana

| 25/09/2014 a les 15:00h

La Troba Kung-Fú i la darrera actuació d'Orxata Sound System en un concert solidari per refer Can Vies, La Pegatina a les Barraques de Santa Coloma de Farners i el FIMPT de Vilanova i la Geltrú són les principals propostes musicals del cap de setmana. Consulta tota l'oferta musical a l'agenda d'Enderrock.cat.
Orxata Sound System Foto: Orxata, 3.0

La Troba Kung-Fú i Orxata Sound System actuaran divendres 26 de setembre a Sants en un concert amb l'objectiu de recollir diners per la reconstrucció de Can Vies. Aquesta serà la darrera oportunitat per veure els valencians Orxata en directe, després que fa uns dies anunciessin la seva aturada indefinida. Les entrades es poden obtenir a través del Verkami del projecte. Per la seva part, La Pegatina i La Senyoreta Descalça seran presents a la Festa Major de Santa Coloma de Farners.
A més a més, del 25 al 28 de setembre tindrà lloc la 34a edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional (FIMPT), una cita amb la mirada posada en les arrels. És per això que el festival de Vilanova i la Geltrú s'ha batejat amb l'eslògan 'Música amb segell original', amb la voluntat iniciada ara fa dos anys d'acostar-se als orígens, a la gent jove i a les entitats. The Gramophone All Stars Big Band, Guillamino & The Control Z's, La Colònia, Los Manolos, UHF Stereo, Yacine, Zebda, Gemma Humet, Inxa Impro Quartet, Esperit! i Barbara Van Hoestenberghe són alguns dels grups confirmats de l'edició d'enguany, que té per objectiu rejovenir el seu esperit.
Arxivat a: Enderrock