Lluís Danés clausurarà el Tricentenari dirigint el piromusical de la Mercè

L'espectacle serà avui 24 de setembre a les fonts de Montjuïc

| 24/09/2014 a les 06:59h

L'espectacle Piromusical que clausurarà la Mercè d'enguany serà un recull de clàssics populars, i també servirà per tancar els actes de commemoració del Tricentenari. El xou dirigit per Lluís Danés, amb banda sonora original de Xavi Lloses, rep el nom El somni d'un gegant.
Xavi Lloses Foto: Juan Miguel Morales

El Piromusical de la Mercè 2014 anirà a càrrec de Lluís Danés i tindrà una doble funció, ja que també serà l'espectacle que clausurarà la celebració del Tricentenari 1714-2014. La proposta artística combinarà foc, projeccions audiovisuals i elements escènics per fer un repàs als darrers 300 anys de la nostra història a través dels somnis de figures cabdals com Gaudí, Pau Casals, Dalí, Miró, etc. A més a més, acabarà amb un homenatge final a la nostra llengua.
Xavi Lloses ha compost una banda sonora original on es podran reconèixer versions dels clàssics populars catalans interpretats per Bikimel, Xavier Sabata, Adrià Bauzó, Oriol Aymat i el mateix Lloses. El text de l'espectacle és obra del periodista i historiador Toni Soler, mentre que el narrador és l'actor Lluís Soler. El xou, que portarà el títol El somni d'un gegant, es realitzarà el dimecres 24 de setembre a les 22 h a les fonts de Montjuïc, tindrà una durada de 30 minuts i serà transmès en directe per TV3.
Arxivat a: Enderrock