Més Enderrock TV

Carlos Cros, Sabina Witt amb Guillermo Rizzotto, Bikimel, Marc Parrot i Marta Gómez

| 29/09/2014 a les 12:00h

T'avancem les cinc propostes musicals que aquesta setmana protagonitzaran la recta final de L'Illa de Robinson: de dilluns a divendres amb la periodista Elisenda Soriguera al capdavant, a El Punt Avui Televisió.
Carlos Cros Foto: Arxiu Carlos Cros

Nadie se resiste al amor
 (Buenritmo) és el títol del segon disc en solitari del barceloní Carlos Cros: avui posarà la música a la recta final de L’Illa de Robinson, engegant la setmana televisiva d'Enderrock TV. El músic presentarà aquestes noves cançons que el proper 18 d'octubre també sonaran a la sala Music Hall de Barcelona.
Dimarts serà el torn del projecte conjunt de Sabina Witt amb Guillermo Rizzotto: ells ens presentaran el disc Vistes al mar (autoeditat), i per a l'ocasió s'acompanyaran al plató del xel·lista Joan Antoni Pich.
Dimecres, a mitja setmana, serà el torn de Bikimel: la cantant i compositora actuarà aquest proper divendres 3 d'octubre a les 21.30 h al CAT de Gràcia.
Encarant la recta final de la setmana el convidat d'Enderrock TV serà Marc ParrotSortir per la finestra (Música Global, 2014) és el títol del seu darrer disc.
Finalment, divendres la colombiana establerta a Barcelona Marta Gómez serà la convidada: el proper dissabte presentarà el seu setè àlbum, titulat Este instante, al CAT, per tot seguit engegar una gira per l'Amèrica del Sud tot presentant les noves cançons.
Podeu veure totes les actuacions de l'última setmana a la secció de televisió del web.
Arxivat a: Enderrock, Marta Gómez, Marc Parrot, Bikimel, Guillermo Rizzotto, Sabina Witt, Carlos Cros, Enderrock TV, illa de robinson