El Petit Camaleons es fa gran

La tercera edició del festival se celebrarà aquest cap de setmana

| 03/10/2014 a les 07:00h

Sant Cugat del Vallès acollirà per tercer any consecutiu una nova edició del festival pensat per als més petits de la casa. Enguany hi actuaran Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La iaia, Quart Primera, Oques Grasses, 9Son, Joan Colomo, Dani Flaco, Cesk Freixas i Joana Serrat, entre altres.


Un any més, el festival Petits Camaleons programa una nova edició i consolida un format propi entre les propostes familiars: concerts de 30 minuts, volums adequats i un total de 26 artistes ben variats del panorama musical català.

Situat al voltant del Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, el Petits Camaleons es desplegarà en sis escenaris concebuts especialment per a cada proposta musical. Els caps de cartell d'enguany són Manel i Txarango, i aquests darrers repeteixen al festival infantil juntament amb Joan Colomo. Joan Garriga i la seva banda portaran la rúmbia als més petits amb La Troba Kung-Fú, mentre que Lax'n'Busto repassaran la seva trajectòria amb Essencials & rareses (RGB Suports, 2014). Tampoc no es perdran la tercera edició del Petits Camaleons La iaia, Quart Primera, Dani Flaco, Oques Grasses i 9Son.

El festival vol apropar diferents estils musicals a un públic d'entre 0 i 14 anys, i en el cas del jazz els encarregats de donar a conèixer el gènere seran el músic Pepino Pascual i la banda La Vella Dixieland. En el terreny folk, els més petits tindran l'ocasió d'escoltar les melodies de La Marta Rius i Joana Serrat. Cesk Freixas, Obeses, The Free Fall Band, Cálido Home, Estil Malinké i els artistes residents Frank Knurf i Maio de Sal completen el cartell de la tercera edició.

Els infants de menys de tres anys tindran el seu espai amb dues propostes d'iniciació musical de la mà d'Helena Ayala i Lucía Barea. A més a més, la cita santcugatenca també organitza una part més participativa on els nens i nenes podran cantar amb la banda oficial del festival i podran ballar els grans èxits de The Beatles amb l'espectacle de Beatles for Kids.



Arxivat a: Enderrock, Petits Camaleons