El segell català de l'In-Edit

Les sessions improvisades de la sala Jamboree i The Missing Leech, a la gran pantalla

| 06/10/2014 a les 13:59h

L'In-Edit Beefeater arriba a la dotzena edició: ja s'ha anunciat el cartell complet de films que formen part del Festival Internacional de Documental Musical d'enguany, que se celebrarà a Barcelona del 23 d'octubre al 2 de novembre. Repassem les propostes catalanes que es podran veure en aquest festival internacional.


Els documentals catalans que enguany formen part del cartell de l'In-Edit són: The Jump! WTF Experience, sobre les cèlebres sessions improvisades del dilluns a la sala Jamboree de Barcelona, que compleixen onze anys; This is the Unfinished Story of The Missing Leech, sobre Maurici Ribera, l’antiestrella punk de l’antifolk català manresà; BCN, ¿sello discográfico?, un treball realitzat amb iPhone i Super-8 que analitza el gresol creatiu de Barcelona, i Un lloc on caure mort, un film de Miguel Ángel Blanca i Raúl Cuevas sobre el cantant del grup de punk Autodestrucció, en plena crisi vital. 
Aquesta edició vol retre homenatge al cineasta Frank Scheffer, i és per això que es transmetrà una bona quantitat de títols de l'artista alemany.

L'In-Edit a la festa del cine

Totes les sessions de l'In-Edit entre el dilluns 27 i el dimecres 29 d'octubre (excepte les Doc Alive amb convidats internacionals) estaran incloses dins la Festa del Cine, amb un preu especial d'entrades de 3,5 € si es compren per internet i 2,90 € adquirides a les taquilles centrals del festival.

The Missing Leech Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock