Arriba la final del Concurs Sons

Amb Mox, Guillem Roma, Rot i El Senyor Sequâh

| 09/10/2014 a les 06:59h

La VII edició del Concurs Sons de la Mediterrània ja té finalistes: Mox, Guillem Roma, Rot i El Senyor Sequâh. La final tindrà lloc avui a Fira Mediterrània de Manresa: a partir de les 22.30 h a El Sielu.


MOX
Música amb estil des de l'Horta de València. El grup de Puçol Mox fon el cant d’estil valencià amb una manera particular d’entendre el rock'n'roll en peces com “Albà Anti Reivindicativa”, una particular “Riberenca”, l’u i el dos “Carrer Palau” i fins i tot una “Marxa mora”, totes incloses en el treball autoeditat Palifonies.


 
GUILLEM ROMA
El músic osonenc Guillem Roma s’acompanya de la Camping Band Orchestra, una formació colorista i flexible, per presentar cançons pròpies que respiren imaginació i vitalitat. Aquest intèrpret que ha viscut temporades a Mèxic i Cuba incorpora trets d’estils musicals diversos: sons mediterranis, música mexicana, aires balcànics...


 
ROT
Nascut a principi de l’any 2012, Rot és un grup de joves pirinencs establerts a l’Alt Urgell amb un repertori format principalment per temes propis, compostos per Josep 'Pepon' Vilarrubla, on es fusiona el folk amb estils com el funk i el reggae, i també versions de temes tradicionals d’arreu del món.

 
EL SENYOR SEQUÂH
El Senyor Sequâh és un trio de Sabadell que interpreta amb guitarres i percussió un repertori de temes propis i veu personal; cançons d’ambients diversos, dels més íntims als més enèrgics, que incorporen tocs de deixos aflamencats, elements del funk, la calidesa acústica del folk, etc.
Arxivat a: Enderrock, final, arriba, El Senyor Sequâh, Rot, Guillem Roma, Mox, Concurs Sons, del, concurs, sons