Gerard Sesé està d'aniversari

El músic celebra 10 anys als escenaris amb un concert especial el proper 18 d'octubre

| 11/10/2014 a les 06:59h

D'aquí a una setmana Gerard Sesé oferirà un recital on repassarà els "grans crHITS" de la seva trajectòria a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès. La vetllada estarà plena de sorpreses i el barceloní ha convidat una bona colla de músics perquè l'acompanyin al llarg de la festa. 
Coincidint amb el seu aniversari, Gerard Sesé aprofitarà per celebrar deu anys de trajectòria musical i com no podia d'altra manera interpretarà una selecció del seu repertori. El músic i xòuman pujarà a l'escenari acompanyat de Jesús Rovira (Lax'n'Busto), Jofre Bardagí, Pere EspinosaNarcís Perich i Roger Torns, entre d'altres. A més, també hi actuarà la banda de rock Ponme Otra
Gerard Sesé ha publicat quatres discos i dues maquetes, i va guanyar el Premi Carles Sabater l'any 2006 amb la cançó "Sento". El moment polític que viu Catalunya ha inspirat l'artista, i ha escrit dos temes que acumulen milers de visites a Youtube: un de referent a la Via Catalana ("Mà en mà") i l'altre sobre la consulta del 9N ("Sí i Sí")
El concert del dissabte 18 d'octubre serà a l'Ateneu de Cerdanyola a les 21.30 h. Al web de l'artista hi trobareu tots els detalls. El músic ha publicat aquest vídeo on parla sobre la festa: 

Arxivat a: Enderrock