Adrià Puntí homenatjat a Salt

L'ajuntament el vol nomenar fill predilecte

| 16/10/2014 a les 12:00h

L'Ajuntament de Salt ha anunciat que inicia el procés per nomenar fill predilecte Josep Puntí (Adrià Puntí), tot valorant la seva tasca musical i "per haver portat el nom de Salt arreu del país".
 Adrià Puntí Foto: Juan Miguel Morales

"S'ha valorat la seva activitat professional en el camp de la interpretació i composició musical, i el fet d'haver portat el nom de Salt arreu del país", ha anunciat l'Ajuntament de Salt en aquesta presa de decisió.
Han valorat la faceta artística del músic: "Josep Puntí es donà a conèixer a través del grup Umpah-Pah, del qual era el principal talent creador i compositor. Després de tres discos en català i dos en castellà, el grup es dissolgué i Puntí començà una carrera en solitari a partir del 1997 amb el disc Pepalallarga i... Posteriorment, el 1998, enregistrà L’hora del pati i el 2002 edità el disc Maria, pel qual fou guardonat el 2003 amb el premi de la revista Enderrock al millor disc de pop-rock, el premi Altaveu i el premi Puig Porret, atorgat per la crítica musical catalana en el marc del Mercat de Música Viva de Vic. Ha col·laborat amb artistes com Maria del Mar Bonet i Enrique Bunbury, i ha participat en diverses obres de teatre. El 2009 presentà l’espectacle Josep Puntí canta a l’Adrià Puntí. I el 2013 va publicar Incompletament."
Arxivat a: Enderrock