La desobediència, motor de la música negra

Del 23 al 25 d'octubre se celebrarà la 7ena edició del cicle Say it Loud a Barcelona

| 19/10/2014 a les 06:59h

Myles Sanko, Izah, Speech Debelle i una marató de 8 hores ininterrompudes de reggae són les coordenades musicals del Say it Loud. Al llarg dels tres dies, el cicle també oferirà al centre cultural La Farinera del Clot activitats infantils, un taller de maridatge de vi, una exposició de fotografia i una taula rodona.
 Myles Sanko Foto: Xavier Mercadé

La lluita pels drets civils de l'activista Rosa Parks ha inspirat generacions i generacions per demostrar que la desobediència i el naixement de moviments populars mantenen viva la consciència d'una societat. És per això, que des de l'organització han escollit la seva imatge per transmetre l'esperit del cicle, que a través de diferents expressions culturals vol predicar amb l'exemple.
A partir del proper dijous 23 d'octubre el centre cultural La Farinera del Clot acollirà la 7ena edició del cicle de música negra amb una taula rodona batejada com a 'Discofòrum', on Lalo López (Fundación Tony Manero), l'activista rumber Txarly Brown i el comunicador Òscar Dalmau (Dj Phil Musical) conversaran sobre el seu deliri cap al gènere i la música en general. A més, les parets de La Farinera seran el fons per a l'exposició Dennis Brown i Garnett Silk: El seu entorn musical, vint anys després  de la fotògrafa de Laia Buira.
El plat fort de la cita seran els concerts on hi destaquen artistes de renom internacional: el londinenc Myles Sanko (23/10) i el hip hop de Speech Debelle que actuarà la mateixa vesprada que la barcelonina Izah (24/10). L'últim dia del festival estarà dedicat a la música jamaicana, 8 hores de reggae amb les sessions de Molts Records Kids, Marcus Reggaeland, Chalart 58 ls Rebelmadiaq, Supahlion, One Blood, Freedom Cry i un tribut especial a Dennis Brown i Garnett Silk. A més, per gaudir del cicle amb els 5 sentits, el divendres 24 hi haurà un taller de maridatge de vi i jazz de la mà del músic Pau Fuster i el sommelier Carles Mira. 
Arxivat a: Enderrock