Recordant Tony Ronald

El 27 d'octubre a la sala Luz de Gas

| 18/10/2014 a les 06:59h

El proper 27 d’octubre, el dia que Tony Ronald faria 73 anys, la sala Luz de Gas acollirà una festa per recordar l’artista holandès, que va desenvolupar aquí bona part de la seva carrera. El concert serà en benefici de Pallapupas i l'Associació Protectora d'Animals de Tarragona.
 Tony Ronald

A l’acte, que tindrà la col·laboració musical dels seus companys d’escenari, s’hi presentarà el disc pòstum Grandes baladas, amb un repertori inèdit de cançons enregistrades per l’artista, versions de grans hits de la música internacional. El públic assistent rebrà aquest CD com a regal.
Amado Jaen (Los Diablos), Angela (Nubes Grises), Casimiro, Dani Ronald, David Civera, Enric Milían (SantaBárbara), Jess Merben, Leslie (Sirex), Mónica Green, Pere Gené (Lone Star) i Santi Carulla (Mustang) apadrinaran la festa que recordarà el creador de la mítica "¡Help! ¡Ayúdame!".


Siegfried Andre den Boer Kramer (Arnhem, 1941 - Barcelona, 2013), més conegut com Tony Ronald, va ser un popular cantant i productor dels anys seixanta i setanta a Espanya. Instal·lat a Barcelona des de la dècada dels cinquanta, va començar a teixir el seu camí professional amb versions de The Beatles i dels Monkees, i amb interpretacions de peces de soul en anglès. Després d’una etapa de duets i de formar un grup musical, va trobar l’èxit en la seva carrera en solitari. A partir del 1977 destaca també com a productor de Los Diablos, Los Amaya, Dyango i Miguel Gallardo. Va morir a Barcelona el març del 2013.
Arxivat a: Enderrock