La declaració de principis de Pau Sastre

Publica 'Tan bons com puguem ser'

| 25/10/2014 a les 07:00h

Pau Sastre presenta el seu nou treball, Tan bons com puguem ser (Picap, 2014). Amb la voluntat de presentar un disc fresc, diferent i eclèctic, aquest músic badaloní –fill d'Igualada– es despulla per transformar la seva pell en una pàgina en blanc, on seguir escrivint la seva història musical.
Pau Sastre Foto: Víctor Sastre

El currículum professional de Pau Sastre es basa en una llista infinita de projectes musicals: ha format part de grups com Jockers, Talking Rabbits, Güru, Sexyphonics, BCN Division, Gospel Colours, Gospelising, Jorge Salán...; des del 2008 forma part de la banda que acompanya David Bustamante amb la seva veu i guitarra, i a més a més, des del 2006 –amb la publicació del disc Highly Addictive (Satcho Records)– ho compagina tot plegat amb el seu projecte en solitari. És en la seva faceta més personal que ara publica el seu primer disc en català, Tan bons com puguem ser (Picap, 2014), versió del disc As Good As We Can Be (autoeditat, 2011). Encapçala el disc el seu nou videoclip:



"És una declaració de principis on intento explicar que hem vingut a aquest món a fer-ho el millor possible. Sigui quina sigui la tasca que hem escollit per fer, cal que la portem a terme d'una manera excel·lent. Per això tant a la portada del nou treball discogràfic com al videoclip d'aquest primer senzill, no amago res i em mostro tal com sóc, sense censures ni embuts", explica Sastre. "La meva pròpia pell és una pàgina en blanc on llegir el missatge decidit, positiu i optimista d'aquest nou single. Segur que aquest serà un bon viatge." 
Arxivat a: Enderrock