Aspencat i Strombers per Tots Sants

El 31 d'octubre se celebrarà l'11a edició del Castanyada Rock

| 24/10/2014 a les 06:59h

Encara que faci calor, és temps de castanyes i panellets i per tant arriba una nova edició del Castanyada Rock. Si voleu gaudir de la festivitat catalana amb bona música, l'onzena edició del festival de Piera (l'Anoia) ve carregada de contundència i compromís amb Aspencat, Juantxo Skalari & la Rude Band, Strombers, Miquel del Roig i Cor Fort.
Apencat Foto: Arxiu

L'Associació Juvenil l'Espurna de Piera apunta maneres i un any més organitza una vesprada musical per celebrar la Castanyada. Els encarregats de pujar a l'escenari en l'onzena edició sonaran a ritme de rock, ska i fusió amb un discurs reivindicatiu. Els valencians Aspencat encapçalen el cartell d'enguany; han rodat arreu amb la gira Antimatèria tour i oferiran un directe explosiu amb el seu darrer treball, Essència (autoeditat, 2013). Juantxo Skalari va actuar al Castanyada Rock l'any 2006 amb la banda navarresa Skalariak, i vuit anys després torna a Piera acompanyat de la Rude Band.
La festa i fusió de la banda de Cardona és una aposta segura de la cita, i és que Strombers ja formen part de la tradició del certamen. Un altre veterà de l'escena festiva és Miquel del Roig, guitarra en mà, que un cop s'hi posa no l'atura res ni ningú. L'organització també aposta per propostes emergents i en aquesta edició el grup de rock de Vallbona Cor Fort presentarà el seu nou EP Europa sangra.
Les entrades es poden adquirir en diferents punts de venda físics o per internet a través d'aquest enllaç.


Arxivat a: Enderrock