Música i màgia al Liceu

Joan Dausà i Antonio Díaz, de costat en un espectacle únic i irrepetible

| 21/10/2014 a les 12:09h

De moment se'n sap poca cosa, però les coordenades del nou espectacle són clares: el dissabte 6 de desembre s'aixecarà el teló del Gran Teatre del Liceu amb la música de Joan Dausà i la màgia d'Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop a escena, dirigits pel dramaturg Jordi Oriol. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 28 d'octubre a les 10 h.
 Joan Dausà Foto: Arxiu

El mag Antonio Díaz i Joan Dausà es van conèixer a l'Institut del Teatre, i deu anys després es retroben al Liceu en una nit màgica i musical a parts iguals: "Ja no ens havíem vist mai més, fins al punt que no recordàvem els noms de l'un i de l'altre. Fa cinc anys, a la inauguració de l'Auditori Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, vaig anar de  speaker a la presentació d'un esdeveniment i ell hi actuava com a mag: entre el primer i el segon acte, feia un número. Ens vam recordar de cop", recorda Dausà .
El santfeliuenc explica la gènesi del xou d’aquest tàndem exòtic amb El Mago Pop: “L’any passat tots dos formàvem part de la programació de l’Auditori de Sant Cugat, i l’Antonio em va dir: ‘Faig un número a la presentació, i m’agradaria fer-lo sobre el 'Jo mai mai' i fer-te aparèixer. Va ser catxondo, i allà va quedar. I quan el Festival Mil·lenni em va proposar de fer un altre Palau de la Música els vaig dir: Només fa vuit mesos de l’anterior, per què no fem una cosa especial que justifiqui mobilitzar-nos tant? Què pot tenir de nou aquest espectacle? I vam dir: sumem música i màgia!". 
 
Arxivat a: Enderrock