Carl Carlton vist per Lluís Danés

Ja es pot veure a la xarxa l'espectacle 'El meu poble i jo', dirigit per l'arenyenc

| 27/10/2014 a les 12:00h

L'escenògraf Lluís Danés no ha parat de treballar els darrers anys: si la seva destresa convertint escenaris en espais màgics ha servit per il·luminar el retorn de Sopa de Cabra, el Concert per la Llibertat o el Canet Rock (entre d'altres), ara la seva darrera tasca en l'àmbit més musical ha estat dirigint el videoclip del cantautor alemany d'origen americà Carl Carlton

El clip es va enregistrar un cap de setmana del passat mes d'abril a l'Escorxador d'Arenys de Mar. L'amistat entre Carlton i Danés va sorgir ara fa cinc anys en una trobada als Estats Units, i a partir d'allà el cantautor alemany es va interessar per les escenografies de Danés. Per il·lustrar una de les cançons del seu nou àlbum, l'artista no va dubtat a demanar-li que es posés al capdavant del videoclip de la cançó "Moonlight in New York". Amb la voluntat de recrear amb ell les seves cançons, el resultat ha estat aquest:



Amb motiu de l'Any Espriu, Danés també va estrenar a la Sala Tallers del TNC l'obra El meu poble i jo, basada en l'obra del poeta. A partir d'una selecció dels seus poemes, l'espectador podia recordar alguns dels episodis més cruels de la guerra civil, un fet que va produir un impacte molt porfund en un Espriu que l'anty 1936 tenia 22 anys. El resultat és un espectacle que combinava música, paraula i escenografia i que segueix presentant en directe aquest 2014. La música en directe a càrrec de Dídac Rocher es complementa amb les col·laboracions de músics com Lluís Llach o Gerard Quintana.

Arxivat a: Enderrock