Es presenta el cartell del 16è Festival Mil·lenni

Hi actuaran Russian Red, Joan Dausà, James Taylor, Josep Carreras, Elefantes...

| 28/10/2014 a les 15:00h

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa una nova edició del Festival Mil·lenni. Després de 15 anys el certamen aposta per una programació on combina artistes internacionals i nacionals en diferents sales de concerts i auditoris de la ciutat de Barcelona, des del Liceu, el Palau de la Música i L'Auditori fins a les sales Razzmatazz, Apolo i Barts. 
Russian Red Foto: Arxiu Festival Mil·lenni

Abans de fer-se pública la nova fornada d'artistes que formen part de la 16a edició del festival ja s'havien venut 5.000 entrades, i encara s'ha de confirmar una desena de grups més que se sumaran als 30 espectacles que ja s'han anunciat.
L'elegància de Macy Gray serà el tret de sortida del 16è Mil·lenni el 2 de novembre a la sala Barts, on presentarà el seu darrer treball en clau de soul, The Way . Al llarg del novembre també hi actuaran el pop-folk de  Angus &   Julia Stone (18/11), el pop alternatiu de Cat Power (13/11) i el britànic John Mayall (18/11), un referent del blues que està immers en una gira per celebrar el seu vuitantè aniversari. 
Un dels espectacles més eclèctics i esperats del Mil·lenni és el duet de màgia pop amb Joan Dausà i el mag Antonio Díaz, i en dues hores ja s'han venut més de la meitat de localitats per a la cita. Es tracta d'un xou únic i irrepetible vertebrat a partir de la música del santfeliuenc i l'il·lusionisme del conegut Mago Pop, que tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu el 6 de desembre. 
El teatre de Les Rambles deixarà de banda l'òpera el 7 de febrer de 2015 i rebrà Josep Carreras a la cloenda de la celebració de la Sardana a Barcelona, escollida com a capital d'aquesta dansa tradicional el 2014. La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya acompanyarà al cantant en una vetllada on s'homenatjarà la sardana i el patrimoni musical català.
Una altra de les sorpreses del Mil·lenni és el retorn d' Elefantes amb el nou disc El rinoceronte (Warner). Nou anys després d'haver-se separat i i haver mutat amb la carrera en solitari de Shuarma , els animals barcelonins tornen a escena i presentaran dins la programació del festival el seu darrer treball a L'Auditori (19/03). Dies més tard, un clàssic dels clàssics farà doblet al Liceu,  Raphael (28 i 29/03). 
El nou Mil·lenni presenta un ventall estilístic molt ampli, amb veus ben conegudes com ara la carismàtica cantautora Russian Red (14/12), M Clan (13/12), Chambao (27/12), Niña Pastori (28/12), Rafa Pons (27/02) i  Amélie Angebault (15/01), entre altres. 


Arxivat a: Enderrock