Nit de soul a Barcelona

The Pepper Pots actuaran l'1 de novembre a la sala Barts en la gira de comiat

| 29/10/2014 a les 15:00h

La formació gironina va anunciar a principi d'octubre que plega veles i s'acomiada dels escenaris amb 4 concerts. Després d'haver actuat a Berga (4/10), The Pepper Pots aterren a la sala Barts de Barcelona l'1 de novembre en el marc del cicle Curtcircuit, en una vetllada única acompanyats d'uns bons companys de viatge, The Excitements. Llarga vida al soul! 
The Pepper Pots Foto: Arxiu Enderrock

Ja fa onze anys que The Pepper Pots recorren els escenaris: a les seves espatlles ja sumen 370 concerts en quinze països diferents, i col·laboracions amb músics com Binky Griptite (The Dap-Kings), The Impressions o Eli 'Paperboy' Reed.
El grup ha rodat per mig continent europeu amb la gira del seu darrer disc, We Must Fight (Double Back, 2013). L'any 2010 la banda va rebre el Premi Enderrock al millor disc català en altres llengües amb l'àlbum anterior, Now! (Black Pepper Records, 2009). Ara la banda es dissol i els membres s'embarcaran en nous projectes. Van anunciar en un comunicat que és el moment de dir adéu com a The Pepper Pots: "És el moment de tancar un cicle i celebrar tots aquests anys de música, viatges i entrega".
Per pair les castanyes i els panellets, i per acabar la festivitat de Tots Sants amb la millor música negra a la catalana, The Pepper Pots diuen adéu a la Ciutat Comtal el dissabte 1 de novembre a la sala Barts, acompanyats de The Excitements. Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

Compte enrere final
Després d'acomiadar-se a Berga i Barcelona, encara podreu veure en directe The Pepper Pots a la sala Stroika de Manresa el 28 de novembre. Les últimes notes sonaran l'endemà a la sala La Mirona de Salt. 
Arxivat a: Enderrock