Joana Serrat, millor disc nacional de l'any

El premi l'atorga el festival de Càceres Pop Art

| 30/10/2014 a les 06:59h

El jurat ha atorgat el premi a millor disc nacional de l'any per a Dear Great Canyon (El Segell del Primavera) de Joana Serrat. L'indie-folk de l'osonenca ha eclipsat l'escena independent amb un enregistrament internacional, i amb aquest reconeixement se situa entre les veus emergents més destacades del 2014. 
 Joana Serrat Foto: Alicia Aguilera

Dear Great Canyon es va gestar entre Vic, Barcelona, Cadis i el Canadà (recupereu l'EDR 1). El viatge de Joana Serrat ha donat els seus fruits, i els premis Pop-Eye que s'atorguen des del festival de Càceres Pop Art l'han guardonat com a millor àlbum nacional del 2014. A l'edició d'enguany també han premiat en la categoria de millor cançó el grup andalús Niños Mutantes per a "Hermana mía", i Rolling Stone com a millor revista especialitzada, així com l'artista Soleá Morente i els madrilenys Burning, entre altres. 
El festival atribueix el reconeixement a la música i la creació independent. La gala dels premis se celebrarà el proper 15 de novembre al Gran Teatre de Càceres i hi assistiran tots els guardonats.
Arxivat a: Enderrock