La música basca sona a Barcelona

Sortegem quatre entrades dobles per al 17è Festival EH Sona

| 30/10/2014 a les 07:00h

Fins al 6 de desembre la Ciutat Comtal acollirà prop d'una quinzena de bandes del País Basc, des de grups consagrats fins a propostes emergents, en una nova edició del festival EH Sona. A Enderrock.cat sortegem quatre entrades dobles, cadascuna d'un dels concerts del cartell, vols saber com pots aconseguir-la?
Argazkia Foto: Igotz Ziarreta

Des del centre cultural Euskal Etxea volen trencar els estereotips associats a la música basca i presentar a la capital barcelonina el ventall estilístic que sona a Euskal Herria. És per això que arriba una nova edició del festival Euskal Herria Sona per oferir el més bo i millor de l'escena musical basca. Entre una quinzena d'espectacles, a Enderrock.cat us convidem als concerts de Kashbad, Zea Mays, Su Ta Gar i Ainara LeGardon. Si vols participar al sorteig, només cal que envïis un correu electrònic a [email protected] indicant les dades de contacte (nom i cognoms, DNI i telèfon) i especificar a quin de les actuacions vols assistir. A continuació us presentem els detalls de les quatre cites musicals:



Kashbad
(14 de novembre, sala Razzmatazz 3)
Fa 14 anys la banda va decidir plegar veles i cada membre va emprendre altres projectes musicals. Ara Kashbad s'han tornat a reunir i publiquen Arrakala (Bonberenea Ekintzak). 'Esquerda' és el títol del disc, un mot que reflecteix la situació actual del grup. Després d'uns anys d'inactivitat, l'esperit de Kashbad sempre ha estat latent, i ho demostraran a la sala Razzmatazz.

 
Zea Mays i Kasernarat (21 de novembre, sala Razzmatazz 2)
És una de les cites que reuneixen l'esperit del festival i combina la veterania de Zea Mays i Kasernara, guanyadors del concurs EH Sona, un certamen que aposta per les bandes emergents del País Basc. Zea Mays  es va formar el 1997 a Bilbao i ja té vuit treballs editats. Kasernarat , en canvi, presentaran el seu nou treball,  Inoiz izan ginena.  

Su Ta Gar + Eratu (29 de novembre, sala Razzmatazz 2)
La vetllada anirà marcada pel mètal, tonades contundents i reivindicatives a càrrec d'una de les bandes més consagrades, Su Ta Gar. S'hi sumaran el trio Eratu amb un híbrid estilístic que aplega pop, rock, mètal i punk-rock.
 


Ainara LeGardon (6 de desembre, sala Apolo)
La 17a edició de l'Euskal Herria Sona tancarà amb la proposta intimista d' Ainara LeGardon. L'artista de folk-rock porta més de dues dècades a dalt dels escenaris i ha actuat arreu del món. A més, l'any 2003 va crear el seu propi segell discogràfic, amb el qual ha editat els seus quatre discos.
A banda dels concerts, el festival també organitza un taller d'autogestió musical i un espai d'activitats infantils. Si voleu conèixer més detalls de la programació consulteu el seu web.


Arxivat a: Concursos