Castanyes, panellets i música

Destaquem els concerts d'aquest cap de setmana

| 30/10/2014 a les 15:00h

Encara que el temps no fa justícia a la temporada de l'any en què ens trobem, s'acosta la Castanyada. Demà divendres és dia de les castanyes, moniatos i panellets, i per pair-ho millor us proposem els concerts que tindran lloc aquests dies: Txarango, Oques Grasses, Sanjosex, Love of Lesbian... Canya a la castanya! 
Oques Grasses Foto: Juan Miguel Morales

A Girona segueixen de festa major i encaren el final de les Fires de Sant Narcís amb un cartell de luxe: entre demà i dissabte hi actuaran Sílvia Pérez Cruz i RefreeSanjosex, Txarango, Love of Lesbian. Arreu del territori els protagonistes de la vetllada de demà seran les castanyes, els panellets i els moniatos. Moltes localitats aprofiten l'avinentesa per celebrar-ho amb una nit plena de música i festa. A Sant Feliu Sasserra, Oques Grasses i S'Temple Bar actuaran a la Fira de les Bruixes, mentre que a Piera tindrà lloc una nova edició del Castanyada Rock, a càrrec d'Aspencat, Strombers, Miquel del Roig, Juantxo Skalari i Cor Fort. Per segon any consecutiu, s'han esgotat les entrades de venda anticipada. A la localitat de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, l'assemblea de joves ha convidat Brams i Xeic! perquè els acompanyin a la festivitat.  
Si ho voleu celebrar a ritme de ska, a Can Batlló (Barcelona) organitzen una Skastanyada amb Atzagaia, Bcn Ska-Jazz Orquestra i Kinky Roots & Fyah Soundsystem, però en aquest cas els concerts seran el dissabte 1. El Circuit Folc segueix rodant arreu del territori i Ebri Knight arribarà al Cafè Slàvia de les Borges Blanques amb la falç folk-rock ben esmolada. 
A la Ciutat Comtal també hi haurà un concert ben especial per Tots Sants, una nit de música negra a la sala Barts, una de les darreres ocasions per veure en directe The Pepper Pots, acompanyats de The Excitements
Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR
Arxivat a: Enderrock