L'Imagine col·lectiu de The Suburb

El barceloní tanca un any sencer de videoversions setmanals amb el clàssic de John Lennon

| 31/10/2014 a les 06:59h

Després de 53 divendres consecutius publicant una versió a Youtube, The Suburb ha decidit posar punt i final al projecte amb un clip recopilatiu a partir dels vídeos que li han enviat els seus seguidors. 
The Suburb Foto: Arxiu The Suburb

Raül Bonilla es va proposar un repte musical: des de l'1 de novembre de 2013 fins al 31 d'octubre de 2014 publicar cada setmana una videoversió d'una cançó d'altres artistes. Amb el nom de The Suburb, el barceloní ha penjat cada divendres al seu canal de Youtube el resultat, un clip on mostra el procés de gravació i mescla del tema escollit aquella setmana. Entre la cinquantena de grups que ha revisitat hi destaquen Nirvana, Joaquín Sabina, Aerosmith, Antònia Font, Paul Simon, Bruce Springteen i The Beatles
El colofó final arriba avui amb un vídeo especial, i és que per tancar el cicle Bonilla ha demanat al públic que es posessin a la seva pell i s'enregistressin cantant "Imagine" de John Lennon. The Suburb ha compilat totes les gravacions, una trentena d'enregistraments de persones d'arreu del món.
Després de la fita contra rellotge, el barceloní prepara la sortida del seu primer EP i a principi del 2015 publicarà el senzill del debut de The Suburb.

Arxivat a: Enderrock