L'espectacle 'Big Eril' arriba a Barcelona

Sortegem tres entrades dobles per al concert del 7 de novembre a la sala Apolo

| 02/11/2014 a les 07:00h

Big Eril és un viatge ple de contrastos on El Petit de Cal Eril repassa la seva trajectòria acompanyat de la Free Spirits Big Band, amb David Mengual al capdavant. El festival Altaveu va acollir la seva primera experiència musical el passat 6 de setembre, i ara es podrà veure a Barcelona dins el festival Connexions: es retrobaran el divendres 7 de novembre a la sala Apolo. Voleu escoltar Joan Pons amplificat amb vint músics a dalt de l'escenari? A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles!
'Big Eril': El Petit de Cal Eril & David Mengual Free Spirits Big Band Foto: Joan Codina

Joan Pons és un músic inquiet, amb posat despreocupat però que sap el que es fa. El seu darrer treball, La figura del buit (BankRobber, 2013), va rebre el reconeixement del públic i de la crítica als Premis Enderrock 2014: va ser considerat el millor disc de cançó d'autor. En aquest àlbum el músic de Guissona feia un pas més en la seva carrera musical, amb tocs de psicodèlia i esperit folk, optimisme i nostàlgia. Després d'haver rodat amb La figura del buit i de manera paral·lela, El Petit de Cal Eril s'endinsa en un espectacle on el seu repertori de sempre pren una altra dimensió. Pons canvia la seva banda habitual per la Free Spirits Big Band, un col·lectiu de setze músics sota la tutela de l'incessant David Mengual. Junts redescobriran les cançons d'El Petit de Cal Eril, des del debut Per què es grillen les patates (BankRobber, 2007) i I les sargantanes al sol (BankRobber, 2009) fins a Vol i dol (2010) i el seu darrer disc; un calidoscopi musical on els músics jugaran amb el jazz i el segell propi de l'artista, un directe d'extrems amb moments íntims i també espetecs èpics. Big Eril es va estrenar al festival Altaveu el passat 6 de setembre i ara arriba a Barcelona dins la programació del festival Connexions. 

Vols veure El Petit de Cal Eril molt ben acompanyat? 
Per participar en el sorteig de tres entrades dobles per al concert del 7 de novembre a la sala Apolo (21 h) de Barcelona només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI on ens expliqueu quina és la vostra cançó preferida d'El Petit de Cal Eril. Les tres entrades dobles se sortejaran entre tots els que escriviu abans de dijous 6 de novembre a les 11 h. Sort!

Arxivat a: Concursos