El 'gran' de Cal Eril

Aquesta nit actua a la sala Apolo amb la Free Spirits Big Band

| 07/11/2014 a les 10:48h

L'espectacle Big Eril és un viatge ple de contrastos on El Petit de Cal Eril repassa la seva trajectòria acompanyat de la Free Spirits Big Band, amb David Mengual al capdavant. Aquest vespre arriba a la sala Apolo de Barcelona dins la programació del festival Connexions. A Enderrock.cat vam engegar fa uns dies un sorteig de tres entrades dobles, i avui n'anunciem els guanyadors!

'Big Eril': El Petit de Cal Eril & David Mengual Free Spirits Big Band Foto: Joan Codina

Després d'haver rodat amb La figura del buit i de manera paral·lela, El Petit de Cal Eril s'endinsa en un espectacle on el seu repertori de sempre pren una altra dimensió. Pons canvia la seva banda habitual per la Free Spirits Big Band, un col·lectiu de setze músics sota la tutela de l'incessant David Mengual. No és una trobada casual, i és que l'espectacle arriba a Barcelona després d'haver-se estrenat el passat setembre al festival Altaveu. Aquesta vegada el festival Connexions els torna a unir, i junts redescobriran les cançons d'El Petit de Cal Eril, des del debut Per què es grillen les patates (BankRobber, 2007) i ...i les sargantanes al sol (BankRobber, 2009) fins a Vol i dol (2010) i el seu darrer disc, en un calidoscopi musical on els músics jugaran amb el jazz i el segell propi de l'artista, un directe d'extrems amb moments íntims i també espetecs èpics.
Fa uns dies vam engegar un concurs a Enderrock.cat, i ja tenim guanyadors de les tres entrades dobles: Xavier L.N., Oriol L.G. i Albert R.F. Rebreu un correu electrònic de confirmació amb les indicacions corresponents per aconseguir les entrades.
 
Arxivat a: Concursos