A punt per al Ponent Roots Festival

El festival lleidatà tindrà lloc del 21 al 23 de novembre

| 17/11/2014 a les 06:59h

El Ponent Roots Festival va néixer al 2012 fruit de les ganes d'acostar la música negra a la gent del Segrià, i des de llavors és una cita que aplega els amants de la música en viu de la regió. Aquest any, entre el 21 i el 23 de novembre, la sala Cotton i el Cafè del Gran Teatre de Lleida acolliran 10 grups d'estils ben diferents.
  Los Mambo Jambo Foto: Arxiu Enderrock

Les actuacions engegaran divendres 21 a les 22 h al Cotton Club amb el grup barceloní A4 Reggae Orchestra, que repetiran actuació dissabte 22 a la Slàvia de les Borges Blanques, aquest cop de manera gratuïta. També actuaran a la jornada inaugural Al Supersonic Teenagers, una banda de Granada que toca soul, i els enèrgics Mambo Jambo, que barregen el rhythm'n'blues amb l'èpica del rock'n'roll d'època amb una estètica autèntica i fidel. Tancarà la nit una sessió del punxadiscos Txarly Brown.
Dissabte tindrà lloc al Beat Cafè una nova sessió, en aquest cas matinal (a les 12.30 h), amb entrada gratuïta i a càrrec del discjòquei Cisco KSL i de Natty Bo, un músic i dijei londinenc que ha format part de bandes com Top Cats i Ska Cubano, internacionalment coneguts per barrejar música tradicional jamaicana amb la cultura cubana.
La festa es tornarà a traslladar diumenge a la sala Cotton, on la tercera edició del Ponent Roots s'acomiadarà amb The Murphies, Sanbany, el dijei Oriol Rossell i Tembs Creatius.
Arxivat a: Enderrock