Euskal Herria Sona a Barcelona

Anunciem els guanyadors de quatre entrades dobles per al 17è Festival EH Sona

| 11/11/2014 a les 07:00h

Prop d'una quinzena de bandes del País Basc actuaran a Barcelona fins al 6 de desembre en una nova edició del festival EH Sona. A Enderrock.cat vam engegar un sorteig de quatre entrades dobles, cadascuna d'un dels concerts del cartell, i avui n'anunciem els guanyadors!
Su Ta Gar Foto: Igotz Ziarreta 

El centre cultural Euskal Etxea va engegar la 17a edició del festival al mes d'octubre i s'allargarà fins al desembre amb un gran ventall de grups per saber què es cou al País Basc. A Enderrock.cat vam engegar un sorteig d'entrades dobles per als concerts de Kashbad , Zea Mays , Su Ta Gar i Ainara LeGardon,  i els guanyadors són:

Alicia S. per al concert d' Ainara LeGardon
Marc S. per al concert de Zea Mays 
Aida G. per al concert de Kashbad
Aitziber S. per al concert de Su Ta Gar

Kashbad actuaran aquest divendres a la sala Razzmatazz 3 amb el seu nou disc,  Arrakala  (Bonberenea Ekintzak), mentre que  Zea Mays pujarà a l'escenari de Razzmatazz 2 juntament amb Kasernarat , guanyadors del concurs de bandes emergents que impulsa el festival. El 29 de novembre serà el torn del mètal a càrrec de Su Ta   Gar i Eratu , i el 6 de desembre el folk-rock intimista d' Ainara LeGardon tancarà la 17a edició del festival EH Sona a la sala Apolo. 
Arxivat a: Concursos