Gossos, 22 anys de gira

Els manresans oferiran concerts en petit format per celebrar la trajectòria de la banda

| 14/11/2014 a les 06:59h

Aquest 2015 Gossos celebren 22 anys sobre l'escenari, una xifra que volen compartir amb els seus seguidors mitjançant una gira de concerts a 22 poblacions al llarg de la geografia catalana. Les actuacions seran en petit format, davant 222 persones, i començaran a les 22 h.
 Gossos Foto: Juan Miguel Morales

'Són 22 i en volem tocar 22 per a 222 a les 22 h' és el lema per a la propera gira de Gossos. La banda celebrarà la simbòlica xifra a dalt de l'escenari i diluint al màxim la distància amb el públic: "Sentim que ara és el moment de deixar entrar els nostres seguidors al nostre espai més íntim: el local d'assaig", ha dit la banda en un comunicat.
Des de la seva essència acústica, reinventada i plena de nous colors, els manresans volen fer una retrospectiva dels seus 22 anys de carrera amb la mirada dels que ja han reconegut el camí fet. Serà un concert adreçat als que es vulguin endinsar una mica més al particular univers de Gossos. És per això que cercaran 22 poblacions, programacions o espais dins la geografia catalana que els permetin construir aquest escenari. Ells seran al centre, compartint moments musicals amb unes 222 persones. Aquesta intimitat, diuen, "serà la llavor del nostre proper pas creatiu". A més a més, no volen que l'hora sigui un impediment per a ningú: les actuacions començaran, com a tard, a les 22 h.
Arxivat a: Enderrock