Pep Sala en format íntim a Luz de Gas

Anunciem els guanyadors de 10 exemplars d'edició limitada amb invitació per al showcase

| 13/11/2014 a les 15:00h

Demà Pep Sala presentarà PS (L'Indi Music) en una festa de presentació exclusiva a la sala Luz de Gas de Barcelona a les 20 h. A Enderrock.cat vam engegar un sorteig de 10 discos d'edició limitada amb invitacions dobles per a assistir al showcase. Vols saber si has guanyat?



Pep Sala Foto: Pol Turrents

Després de cinc anys de silenci discogràfic Pep Sala reprèn la seva trajectòria en solitari amb PS (L'Indi Music). El disc sortirà a la venda la primera setmana de desembre, però per no fer tan llarga l'espera demà oferirà un showcase exclusiu per als seus seguidors a la sala Luz de Gas de Barcelona. A Enderrock.cat vam engegar un concurs on sortejàvem entre lectors d'Enderrock 10 exemplars d'una edició exclusiva del CD, i a més els guanydors rebran una invitació doble per assistir a la presentació. A continuació anunciem la llista de persones que han guanyat el sorteig: 

Núria A.
Marta L.
Eduard O.
Elvira P.
Jordi O.
Tània V.
Ariadna S.
Helena E.
Carles G.
Sergio C. 

El disc es recollirà a la festa de presentació demà a les 20 h a Luz de Gas i els guanyadors hi podran assistir acompanyats. Només cal que doneu les vostres dades a l'entrada i rebreu l'exemplar i les invitacions. Al llarg del dia d'avui rebreu un correu electrònic de confirmació.
Per als que no hagueu guanyat, encara sou a temps d'assistir al concert i podeu reservar el disc i invitació enviant un correu electrònic a [email protected]. El preu del pack és de 15 euros i s'haurà de recollir allà mateix.
Pep Sala es redescobreix en el seu desè disc, i es mostra tal com és en un àlbum que pren per títol les seves inicials. A més, arriba en un moment clau de la seva trajectòria perquè enguany celebra 30 anys fent cançons. 

Arxivat a: Concursos