Artistes per la Fundació Aura

L'entitat celebra els seus 25 anys amb un concert al Palau de la Música

| 15/11/2014 a les 06:59h

La Fundació Aura, que des de fa 25 anys treballa per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat, celebra l'efemèride amb un concert al Palau de la Música Catalana. L'esdeveniment serà el dilluns 17 de novembre a les 21 h, amb una plantilla d'artistes reconeguts i solidaris, entre els quals Pep Sala, Andreu Rifé i Joan Dausà.
Andreu Rifé Foto: Juan Miguel Morales

Com a cloenda dels actes de celebració del 25è aniversari d'Aura Fundació, el pròxim dia 17 de novembre a les 21.00 h, l'entitat organitza un concert al Palau de la Música Catalana. L'acte pretén ser un punt de trobada entre participants, famílies, empreses, amics i coneguts. Els artistes que hi actuaran són Pep Sala , Mònica Green , Joan Dausà , Màgic Pablo , Andreu Rifé , Els Cracs d'Andi , Psico-Art Falsterbo Marí , i l'esdeveniment serà presentat per Ariadna Oltra i Queco Novell. La Fundació ja ha col·laborat altres vegades amb la majoria dels artistes convidats, excepte amb Joan Dausà i Andreu Rifé . Aquest últim oferirà el seu primer concert a l'emblemàtic Palau de la Música.
La Fundació Aura va néixer fa 25 anys amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual (la majoria amb síndrome de down), a través de la seva inserció social i laboral, mitjançant la metodologia del treball amb suport.
Arxivat a: Enderrock