València arriba a la ciutat comtal

El Cicle VAM!-BCN vol agrupar el millor de la música valenciana i catalana

| 17/11/2014 a les 07:00h

El VAM!, Escola Valenciana i Espai País Valencià organitzen un cicle de concerts a Barcelona que tindrà lloc entre el 21 de novembre i el 19 de desembre. Els valencians Gener, Novembre ElèctricNéstor Mont i l'actor Xavi Castillo hi actuaran en companyia de Xavier Baró, Meritxell Gené i Dídac Rocher.
Gener Foto: Javier Saez

Sota el nom Cicle Vam!-BCN, aquest seguit de concerts aplegarà un total de set artistes (quatre valencians i tres catalans) al Saló Mediterrani de la Casa València de Barcelona. Els convidats són:  Gener i Xavier Baró (21 de novembre), Novembre Elèctric i Meritxell Gené (28 de novembre),  Néstor Mont i Dídac Rocher (12 de desembre) i Xavi Castillo (19 de desembre). Totes les actuacions formen part de la tasca dinamitzadora que el VAM!, Escola Valenciana i Espai País Valencià duen a terme per donar a conèixer el treball d'artistes valencians fora del País Valencià.
Així, els nouvinguts Gener estrenaran la seva òpera prima El temps del llop (Mésdemil, 2014) al costat del veterà Xavier Baró, que presentarà el seu EP Allau d'estrelles solitàries. Novembre Elèctric, el projecte musical de Yeray Calvo, pujarà a l'escenari el 28 de novembre acompanyat de Meritxell Gené, que presenta el seu últim treball discogràfic, Així t'escau la melangia (Khlämor Records, 2013), un disc d'homenatge al poeta lleidatà Màrius Torres. El 12 de desembre serà nit de cantautors: Néstor Mont farà sonar a Barcelona Tres (Mésdemil, 2014), el seu tercer treball, mentre que Dídac Rocher farà un repàs de la seva discografia acompanyat del guitarrista Jordi Solans. El cicle quedarà clausurat el 19 de desembre amb l'actuació de l'actor alcoià Xavi Castillo.
Arxivat a: Enderrock