Els Catarres engegaran la nova gira el dia de Sant Jordi

Ho faran amb un concert únic i especial al Sant Jordi Club

| 18/11/2014 a les 09:16h

'Per Sant Jordi al Sant Jordi' és la crida que marca el primer concert de la nova gira d'Els Catarres, que engegarà el 23 d'abril al Sant Jordi Club. L'actuació s'emmarcarà dins el Guitar Festival BCN i serà la presentació del seu nou disc, que edita Música Global i que veurà la llum el 2015.
Els Catarres Foto: Cristina Tomàs

Se'n sap ben poc, del nou disc d'Els Catarres, més enllà que estarà disponible el mes de març de l'any vinent i que veurà la llum seguint la mateixa fórmula que els anteriors: sortirà simultàniament en descàrrega gratuïta i venda física. Tot i això, el grup d'Aiguafreda ja ha començat amb els preparatius per a la posada de llarg del seu nou treball. De moment, proposen un fi de festa musical per a la Diada de Sant Jordi, moment en què oferiran un espectable únic en què es podran escoltar en exclusiva les noves cançons.



El concert al Sant Jordi Club serà el tret de sortida d'una gira que arribarà a la resta de poblacions catalanes al llarg de la primavera del 2015. L'actuació és un dels concerts destacats dins la programació del Guitar Festival BCN, que l'any que ve celebrarà la 26a edició. Les entrades es posaran a la venda a partir d'avui mateix, 18 de novembre, a les 22 h al web d'Els Catarres, i es podran adquirir amb un 21% de descompte fins al 30 de novembre en oferta limitada.

Amb dos àlbums i un EP a l'esquena, Els Catarres obriran el 2015 com un grup ja consolidat i amb el repte de no decebre els milers de fans que els segueixen des del 2011. La seva marca personal és ben coneguda: sonoritat acústica a mig camí del folk i el pop, combinada amb ritmes ballables que a l'escenari es converteixen en un desplegament d'energia. Els d'Aiguafreda no han parat de recollir els èxits del seu darrer treball, Postals (Música Global, 2013). Amb cinc Premis Enderrock (millor artista, disc, cançó, lletra i portada) el grup es va convertir en el gran triomfadors de l'edició d'enguany. 
Arxivat a: Enderrock