18 cançons en homenatge a Sangtraït

Avancem dues cançons del tribut a càrrec de Joan Colomo i Lax'n'Busto

| 19/11/2014 a les 07:00h

El rock dur de Sangtraït torna a sonar 35 anys després del naixement de la banda empordanesa, però aquesta vegada interpreten el seu repertori més mític 18 artistes. El disc sortirà a la venda aquest cap de setmana i a Enderrock.cat estrenem dues cançons per saber com sonarà Tribut a Sangtraït. No hi ha qui els pari (Picap, 2014).
 Sangtraït Foto: Arxiu Enderrock

Quim Mandado (veu, baix i teclats), Josep M. Corominas i Lupe Villar (guitarres), Papa Juls (harmònica i saxo) i Martín Rodríguez (bateria) van demostrar que Catalunya també és terra de heavy mètal i rock dur. El quintet de la Jonquera va protagonitzar una de les nits més significatives de a història del rock català, el concert del 14 de juny de 1991 al Palau Sant Jordi juntament amb Sau, Els Pets i Sopa de Cabra a l'escenari, i va publicar treballs discogràfics a un ritme regular, cada un o dos anys, al llarg de la seva trajectòria.
De motius per retre homenatge a la banda no en falten, i és per això que el segell Picap publicarà Tribut a Sangtraït. No hi ha qui els pari, un recull de les millors cançons dels empordanesos, però interpretades per 18 artistes. Un d'ells és Lax'n'Busto, que canten "Sang en el fang", del disc Terra de vents (Picap, 1999) i podeu escoltar a Enderrock.cat:



S'hi sumen Nöctambuls, Dragonslayer, Lujuria, Víctor Estévez, Regresion, Tons & Sons, Dani Flaco, Ramoncín, Naltrus, Inmoonere, Faèrica, Els Senyors de les Pedres (tribut a la banda), Leyenda, Nan Roig, AscendraÈric Vinaixa i Joan Colomo, que porta al seu terreny més electrònic "El guerrer", cançó que pertany a L'últim segell (Picap, 1991).



Tribut en directe
Tribut a Sangtraït. No hi ha qui els pari (Picap, 2014) es distribuirà amb el diari Ara aquest cap de setmana i el dimecres 17 de desembre tindrà lloc el concert de presentació del disc a la sala Luz de Gas de Barcelona, on actuaran tots els artistes que han col·laborat a l'àlbum. 
Arxivat a: Enderrock