Joan Masdéu fa 'Dissabte' a Barcelona

El cantautor es troba immers en una gira de concerts en acústic

| 21/11/2014 a les 06:59h

El proper dijous 27 de novembre, l'Heliogàbal de Barcelona acollirà una de les dotze actuacions en petit format que Joan Masdéu ofereix aquesta tardor al llarg de la geografia catalana.
 Joan Masdéu Foto: Juan Miguel Morales

Dissabte
(Música Global, 2014) de Joan Masdéu ja va tenir una presentació en elèctric. Va ser a l'estiu, quan el músic va recórrer els escenaris catalans per posar de llarg la seva nova referència. Ara, però, Masdéu s'ha passat al petit format: està immers en una gira en acústic que el farà passar per dotze locals entre els mesos d'octubre i desembre. La gira, que va engegar el mes passat a Torelló, arribarà a l'Heliogàbal dijous que ve.
Dissabte es va enregistrar als estudis Blind Records de Barcelona, amb la producció artística de Santos Berrocal i Flurenci Ferrer i amb Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria) i Oest (guitarra). Amb aquest recull de vivències de cap de setmana, el cantautor ha volgut retre homenatge a un dia "que ens prenem per a nosaltres i que no hi som per a ningú més", explica en un comunicat.
A més a més, Joan Masdéu acaba d'estrenar el segon senzill i videoclip de Dissabte, la cançó "El planeta imaginari". Les entrades per al seu concert el proper dijous es poden obtenir a través del web de l'Heliogàbal.

 
Arxivat a: Enderrock