A Enderrock Sona canten Giné

Serà aquest dijous 27 de novembre a la cocteleria El Paraigua

| 24/11/2014 a les 07:00h

Joan Pau Giné va ser un cantautor nord-català molt popular al Rosselló, però força desconegut a la resta dels Països Catalans. Recentment s'ha editat un disc d'homenatge per reivindicar la seva obra, a càrrec d'un centenar de músics d'arreu del territori. A la tercera cita del cicle Enderrock Sona en podreu escoltar un tastet amb La Marta Rius, Dídac RocherPatch, Narcís Perich i Albert Jordà. Hi voleu anar?

 Patch Foto: Juan Miguel Morales

El cantautor nord-català va néixer a Bages del Rosselló l'any 1947 i va saber connectar amb la gent del poble amb un llenguatge proper, ple de gal·licismes que reflectien la parla dels ciutadans de l'època de Catalunya Nord. Des de la seva mort, l'any 1993, molts artistes han versionat la seva obra, però des de l'associació Adiu Ça Va?, dedicada a la divulgació de les cançons de Giné , han impulsat un disc quàdruple d'homenatge on han participat un centenar d'artistes sota el títol  Canten Giné (Adiu Ça Va?, 2014).
Aquesta setmana les cançons de Joan Pau Giné  es tornaran a despertar gràcies a sis grups i solistes que van col·laborar en el disc. Serà a la tercera cita del cicle Enderrock Sona. Pujaran a l'escenari Patch , La Marta Rius , Dídac Rocher Albert Jordà i Narcís Perich . El concert serà a la cocteleria El Paraigua de Barcelona a les 19.30 h. 
 
Demana la teva invitació!
Si vols assistir al concert només cal que enviïs un correu electrònic a [email protected]  amb el teu nom i cognoms i els de la resta d'acompanyants. 

 

Joan Pau Giné Foto: Arxiu Enderrock  
Arxivat a: Enderrock