Tot a punt per al Quimera Records Festival

Del 28 al 30 de novembre a Campdevànol

| 25/11/2014 a les 07:00h

El segell ripollès Quimera Records celebra la segona edició del festival aquesta setmana a la localitat de Campdevànol. Hi haurà grups de la comarca, bandes del segell i un cartell encapçalat per Roger Mas i Paul Fuster.
 Paul Fuster Foto: Arxiu

Juntament amb l'entitat Blue Produccions Musicals amb la col·laboració de l'Ajuntament de Campdevànol, la discogràfica Quimera Records organitza la segona edició del festival que porta el seu nom. Per tal de fer arribar el seu projecte a més públic, l'organització aposta per incloure al cartell dues propostes reconegudes: Paul Fuster i Roger Mas. Una altra novetat és que el Quimera Records Festival amplia l'espai i les actuacions es faran al centre cívic La Confiança i la sala Diagonal, que acollirà els concerts més rockers.
Aquest divendres Paul Fuster obrirà amb la banda local Cheslong (22 h) a La Confiança. L'endemà la festa es traslladarà a la sala Diagonal amb una tarda en format acústic al bar a càrrec de Ramon Mitjaneta, Bitter, SalaGil i Elias Marzal. Cap a les 22 h pujaran a l'escenari Morgan JrMore, NouDits (ex-Sopa de Cabra), La Carta Esfèrica, Layma i Doctor Terror. El diumenge tancaran el festival Mike Travé i Roger Mas.



 
Arxivat a: Enderrock