Pere Gené: un piano i una veu

Presentarà el seu disc en solitari a la sala Luz de Gas el 3 de desembre

| 26/11/2014 a les 06:59h

L'exvocalista i líder de la mítica banda de rock Lone Star, Pere Gené, conrea el seu vessant més personal en solitari. Enguany publica Boomerang (Nat Team Media), i el presentarà el proper dimecres 3 de desembre a la sala Luz de Gas de Barcelona (21 h). 
Pere Gené actuant amb Lone Star Foto: Xavier Mercadé 

L'any 1961 va debutar amb el primer disc de Lone Star, mítica banda de rock nacional. Pere Gené venia d'una formació clàssica de piano, i amb el grup van liderar els grans èxits del rock però també es van endinsar en el jazz. 
Aquella etapa ja està tancada, i ara Gené es defensa en solitari amb una proposta minimalista i sincera. Boomerang (Nat Team Media) és el primer treball del músic en aquesta nova etapa, i el presentarà el 3 de desembre a Luz de Gas en una nit que ha batejat com a Un piano i una veu. En paraules de l'artista, el fet de reconvertir-se en format acústic “aporta complicitat emocional i un minimalisme musical que em permet comunicar la meva música amb uns matisos impossibles d’aconseguir quan anem amb grans voltatges i un volum elevat”.
El concert començarà a les 21 h, i les entrades es poden aconseguir a través d'aquest enllaç. 
Arxivat a: Enderrock