Cap de setmana musical

Repassem els concerts que se celebraran durant els propers dies

| 27/11/2014 a les 14:59h

Faci fred faci calor, no hi ha excusa que valgui. Si encara no has fet plans, aquí tens alguns dels concerts que hi haurà de divendres a diumenge: Els Amics de les Arts, Tomeu Penya, Sanjosex, Txarango, Oques Grasses, Jaume Sisa i molt més!
 Foto: Juan Miguel Morales 

Els Amics de les Arts tenen corda per estona: el grup continua aquest divendres a l'Hospitalet de Llobregat amb la gira de presentació del disc Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014), un àlbum que representa un retorn a les cançons directes i a les històries quotidianes que sempre els han caracterizat. Els barcelonins hauran passat avui dijous pel Palau de la Música Catalana. 
Divendres serà un dia ple de cites ben especials: Za! Cabo San Roque, dos dels grups més internacionals de la casa, acompanyats de Sara Fontán presentaran a L'Auditori de Barcelona una de les espontànies actuacions de La Orquesta del Caballo Ganador, un xou improvisat obert a tots els estils. I si sou a la capital, recordeu que continua el cicle VAM!, aquest cap de setmana amb Novembre Elèctric i Meritxell Gené. A més, al Centre Cultural Casa Orlandai hi actuaran Línia Maginot, en el cicle de concerts de L'Alternativa de Sarrià.
Els incondicionals de Sanjosex, el podreu veure aquest cap de setmana per partida doble: divendres a Manlleu i dissabte a Reus en un concert emmarcat dins el Cicle Accents. També actuaran en dies consecutius The Pepper Pots: divendres a Manresa i dissabte a La Mirona de Salt, en el que serà el darrer concert de la gira que els ocupa. Dues llegendes vivents tancaran la jornada. El primer, Tomeu Penya, oferirà un recital en terres tarragonines, concretament al pavelló d'esports de la Selva del Camp. Jaume Sisa, per la seva part, tocarà a la sala Sputnik de Solsona.
El dissabte s'espera igualment intens: Txarango i Oques Grasses seran els protagonistes de la Festa Eròtica de la Bisbal, mentre que Cesk Freixas pujarà a l'escenari a Tarragona, Guillamino a Barcelona i Eduard Iniesta continuarà traçant a les Borges Blanques el camí del Circuit Folc.
A la sala Stroika de Manresa, Xavi Sarrià i Feliu Ventura presentaran la primera novel·la del cantant d'Obrint Pas, Totes les cançons parlen de tu, en un format únic on repassaran els temes més significatius dels dos artistes amb la València novel·lada de fons. 
Per a més informació podeu consultar l'agenda d'Enderrock.cat i EDR
Arxivat a: Enderrock