La sala Estraperlo tanca portes

Es faran diverses festes de comiat durant el mes de desembre

| 29/11/2014 a les 06:59h

La sala badalonina Estraperlo Club del Ritme viurà la seva darrera nit el 31 de desembre, dia en què posarà el punt i final després de sis anys. S'han anunciat, però, un seguit de festes de comiat, que engegaran el 5 de desembre i completaran la programació habitual.
 Foto: Xavier Mercadé

"Han estat sis anys de bons concerts i festes increïbles, de noves i velles amistats, de gresca i xerinola, de riures desenfadats, de moments apoteòsics i algunes vegades de tristesa, com la vida mateixa, però malgrat tot hem de dir adéu", diu el comunicat oficial de comiat de la sala Estraperlo. Els sis anys que tot just compleixen seran la darrera efemèride de l'Estraperlo Club del Ritme, que tancarà portes el dia de Cap d'Any amb una actuació final a càrrec d'Afganistan Yeyes. També s'han anunciat diverses festes de comiat durant el mes de desembre, que seran gratuïtes perquè tothom hi pugui tenir accés.
Les actuacions, paral·leles a la programació habitual de la sala, engegaran el 5 de desembre amb Secret Army, Heroïnas, Molly G, Rot, Go Popitas, Estupido Yo, Revés, Resonators i Family Murder. Passaran per la sala durant el seu darrer més de vida quasi una cinquantena de grups. Els actes estaran marcats per "estils musicals més o menys similars", per fer comiat "amb molt de soroll, poca-soltisme i disbauxa".
Arxivat a: Enderrock