Roger Mas es despulla

El cantautor de Solsona ofereix un acústic inèdit i exclusiu

| 02/12/2014 a les 07:00h

Roger Mas serà el protagonista aquest dijous 4 de desembre del darrer concert de l'any dins el cicle 'Acústics de Boca Ràdio' a l'Espai Jove Boca Nord. L'entrada al concert és gratuïta.
Roger Mas Foto: Arxiu Enderrock

El cantautor oferirà aquest dijous 4 de desembre un recital únic i exclusiu com a cloenda dels 'Acústics de Boca Ràdio' a l'Espai Jove Boca Nord del barri del Carmel de Barcelona. D'aquesta manera l'emissora jove i associativa de Barcelona tanca uns recitals per on han passat, entre d'altres, cantants com Agustí Busom.

Roger Mas repassarà en aquest recital les cançons més emblemàtiques de la seva carrera, en un exercici retrospectiu i acompanyat tan sols de la seva guitarra i profunda veu.

Considerat un dels cantautors més importants que hi ha actualment a Catalunya, Roger Mas ha rebut una gran quantitat de premis al llarg de la seva carrera, com
el XI Premi Puig-Porret per Les cançons tel·lúriques (K Industria 2008), el Premi Miquel Martí i Pol del 2012 i diferents premis Enderrock al millor disc i artista de cançó d'autor els anys 2005, 2008 i 2012.

La seva música es basa en tres pilars: la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món, i les lletres barregen el llenguatge del carrer i les paraules i les expressions literàries que estan desapareixent.

La cita amb el Roger Mas més íntim i captivador, aquest dijous 4 de desembre a partir de les 21.30 h a l'Espai Jove Boca Nord (
C. Agudells, 37-45 – <M> Carmel), i amb entrada gratuïta.



Arxivat a: Enderrock