Quart assalt de l'Enderrock Sona

L'11 de desembre hi actuaran Bonobos i El Pezpsiquiatra

| 03/12/2014 a les 07:00h

La patxanga carinyosa de Bonobos arriba a l'Enderrock Sona juntament amb una de les bandes del Sona 9, El Pezpsiquiatra, el proper dijous 11 de desembre. El concert serà a les 19.30 h a la cocteleria El Paraigua de Barcelona. Hi vols anar?
El Pezpsiquiatra Foto: Carles Rodríguez

El mestissatge d'estils que presenten Bonobos pren el funk com a referència més destacable, i està revestit amb quantioses dosis de tendresa i energia, tot i que també té una bona part de discurs reivindicatiu. "Si la música és sincera i te la sents teva, amb credibilitat, agafa una dimensió més ferma. Creiem en el nostre projecte i pensem que no només es val per la música en si, sinó pels valors i el discurs que hi ha al darrere", explicava el guitarrista del grup Arcadi Giol en una entrevista a l'Enderrock del passat setembre.



Així, compaginant romanticisme i esperit crític, els de Centelles han presentat aquest any el seu debut, Animalànima (RGB Suports, 2014), una crida a gaudir del camí vital. "No parlem de l'amor cap a algú concret, sinó de l'amor per la vida. La vida s'ha de celebrar sempre i s'ha de viure estimant-la", comentava el cantant de la formació, Jordi Ginesta. El seu recital promet ser tota una dosi de vitalitat.

El Pezpsiquiatra, guanyadors del Premi per Votació Popular del Sona 9 d'enguany, seran els co-protagonistes de la jornada. El grup més multicultural del concurs –està format per un italià, dos bascos, dos sud-americans i una catalana– oferirà el seu particular recital de folk d'autor amb harmonies vocals combinades amb calorosos arranjaments melòdics i contundents ritmes internacionals.



Vols assistir-hi?
La quarta cita de l'Enderrock Sona, per on ja han passat Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Marc Parrot i una llarga llista de cantautors que van reivindicar la figura de Joan Pau Giné, tindrà lloc el dijous 11 de desembre a les 19.30 h a la cocteleria El Paraigua, al Barri Gòtic de Barcelona. Si hi voleu assistir, només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom i cognoms i les dades de qui us acompanyi.
Arxivat a: Concursos