Joana Serrat, Mishima i Pau Vallvé en viu

Repassem les propostes musicals dels propers dies

| 11/12/2014 a les 15:00h

Encara no tens ocupades les nits de divendres a diumenge? L'oferta musical és ben completa: aquest cap de setmana trepitjaran els escenaris catalans Joana Serrat, Pau Vallvé, Els Amics de les Arts, Bonobos, The Suicide of Western Culture, els actes de La Marató i molts més.

Joana Serrat Foto: Alicia Aguilera

Dear Great Canyon
(El Segell del Primavera, 2014), de Joana Serrat, beu del millor folk i rock d'arrels americanes. La vigatana oferirà aquest divendres a Vilafranca del Penedès una col·lecció de les seves peces més íntimes. Divendres també es podran veure les actuacions de Mishima a Begues, de  Gemma Humet a Barcelona –en el marc del cicle Músiques Sensibles, que continuarà dissabte amb Celia Pallí–, Pau Vallvé a Lleida, Joan Masdéu a Figueres i Lax'n'Busto a Torroella de Montgrí. Dissabte Renaldo & Clara, Germà Aire i Fighter Pillow seran alguns dels grups que participaran a la celebració dels 10 anys de Scanner FM a la sala Apolo. Els Amics de les Arts a Badalona, Cris Juanico a Sant Pere de Ribes i Caïm Riba a Mataró completen l'agenda. I atenció a un cicle musical que cal tenir en compte: l'Eufònic Urbà, un espai on s'encreuaran actuacions audiovisuals amb concerts i espectacles musicals, que engega avui dijous i continuarà durant els propers dies amb The Suicide of Western Culture, Carles Viarnès i Alba G. Corral i bRUNA dj.

Últim assalt d'Artista vs Crític
Divendres serà nit de cloenda a la sala Sidecar de Barcelona. El cicle Artista vs Crític, que ha anat encarant en un mateix escenari periodistes i músics durant els darrers mesos en el que pretén ser un híbrid entre una entrevista i un concert, arriba al final el dia 12. El darrer assalt serà a càrrec de Joan Colomo, Mau Boada (Esperit!) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril), que es reuniran en un petit set per rememorar la Gira Santa que el 2011 els va dur per tota la península. Tots tres seuran amb Jordi Garrigós, periodista i un dels fundadors de Gent Normal, un portal dedicat a l'escena independent local.

La Marató, un concert amb ritme solidari
Dissabte, com a apertiu de La Marató de TV3, passaran per la sala Platea de Girona un bon grapat de grups: els convidats seran Bonobos, Acousters, Trast, Jordi Ninus i Sotras. La recaptació íntegra que s'obtingui a partir de la venda d'entrades per al concert anirà a parar al fons de La Marató, que enguany estarà dedicada a les malalties del cor.

Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR.
Arxivat a: Enderrock