Caïm Riba, en ruta

Sortegem 2 entrades dobles per al concert de dissabte 13 a la sala Clap de Mataró

| 11/12/2014 a les 07:00h

El debut en solitari de Caïm Riba es titula A 306 km (Music Bus / Sony Music), la distància que separa Barcelona, on viu actualment, de la seva illa natal, Formentera. Aquest any ha fet molta carretera per presentar-lo en directe i aquest dissabte fa parada la sala Clap de Mataró. Hi vols anar?
Caïm Riba Foto: Arxiu Music Bus

A l'EDR 8 Caïm Riba explica el motiu del seu debut en solitari: "Volia mostrar les meves composicions personals de la manera més genuïna possible, sense veu, ni ambició comercial; per escoltar i donar a conèixer la meva faceta com a compositor i productor". Al final però el seu debut ha anat prenent forma com a cantautor: "Vaig anar sentint la necessitat de posar-hi veus. Vaig buscar col·laboracions –Jordi Lanuza (Inspira) i Santi Balmes (Love of Lesbian)– i gradualment vaig començar a cantar i a sentir-me còmode també amb la meva veu". 

El fill de Pau Riba i membre de Pastora –banda que comparteix amb el seu germà Pauet Riba i la cantant i actriu Dolo Beltran– presenta en solitari un llarg trajecte, A 306 km (Music Bus / Sony Music), i el proper dissabte 13 el portarà a la sala Clap de Mataró a les 23 h. 



Hi vols assistir? 
Enderrock.cat sortegem 2 entrades dobles per al concert que farà dissabte a la capital del Maresme. Si voleu participar al sorteig, només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom i cognoms, DNI i telèfon. Sort! 
Arxivat a: Concursos