El Track 2015 escalfa motors

El 7 de gener s'iniciarà el període d'inscripció del concurs de música del Vendrell

| 12/12/2014 a les 15:00h

El concurs de música de la capital del Baix Penedès obrirà la convocatòria de l'edició del 2015 del 7 de gener al 17 de febrer. Tots els grups han de presentar la seva proposta a través del web del Track, i el 13 de juny se celebrarà la final amb els osonencs Oques Grasses com a artistes convidats.  
Foto: Xavier Mercadé

El Track 2015 ha anunciat les coordenades de la nova edició del certamen. Les bandes que es vulguin presentar al concurs han d'enviar les seves propostes entre el 7 de gener i el 17 de febrer. Al web detallen totes les bases del certamen, però a grans trets cal que els grups hi presentin temes propis i no poden tenir cap contracte discogràfic durant el període en què transcorre el concurs. 

Del 23 de febrer al 19 de març el jurat, format per músics i professionals especialitzats del sector, escollirà els vuit finalistes i el 20 de març s'anunciarà els noms dels grups seleccionats al web del Track 2015. Tres dels grups han de tenir com a mínim un membre del Baix Penedès i els cinc restants poden ser d'arreu de Catalunya. Cadascun enregistrarà una cançó a l'estudi La Casamurada, i se n'editarà un disc conjunt per promoure el concurs de música del Vendrell i les propostes d'enguany. Els 8 finalistes es disputaran el guardó de la nova edició del Track el 13 de juny a la plaça de la Sardana del Vendrell, en una final on també actuaran els osonencs Oques Grasses

El primer premi inclou la gravació i edició d'un disc a La Casamurada amb la producció de Jesús Rovira, l'actuació a la Festa Major del Vendrell del 2016 i una cobertura a la revista Enderrock. El segon classificat rebrà una remuneració de 1.000 € i el tercer de 600 €. A més, també s'atorga el premi Baix Penedès, que consisteix en una actuació a les Barraques d'Igualada l'agost del 2016, la formació del grup a càrrec d'un músic i/o productor i 300 € en metàl·lic.

L'edició del Track 2014 la van guanyar Llorer, també guanyadors del Premi Èxit del Sona 9 2013, i a l'edició del 2013 es van endur el guardó Bonobos.

Arxivat a: Enderrock